16. aug, 2020

Sent lørdags kveld

Da er vi kommet til lørdagskveld, snart midnatt og søndag 🤩

Slutten på en fantastisk flott sensommer dag med stooor sol, varm og godt. 

Dagen har vert travel for oss begge, Ulf holder på ute med forskjellige forberedelser ute, som en tornado der han holder på. 

Jeg har jobbet med å lage nytt dokument for Powertex, få samlet alt i et dokument. Godt når det er mindre å forholde seg til.

Vi hadde en fin liten tur ute på Hiskjo i kveld, fikk med oss sola som leka seg med havskodda som for raskt forbi. Et fantastisk skue 🤪

Jeg var nede å tok opp litt poteter som vi råstekte i smør, det smakte aldeles fortreffelig med kjøttet og de stekte grønsakene i fløtesaus. 

To kattepuser har vi også vert å matet, det er vår jobb når familien er på camping tur 🤪

Ei deilig økt i bobblebadet under en fantatisk stjernehimmel har avrundet det hele, vi føler vi er bare såååå heldige. Fantastisk med satelitter og stjerneskudd om en annen. Ulf sier at tenk så flott himmelen blir i vinter når vi kan sitte her , helt mørkt og stjernene synes enda bedre. ja tenk seier jeg og såg plutselig for meg og sa , eller snøkave står rundt ørene på oss. Har jo sin sjarm det også 🤪🙂

Tenk å få ha det slik i livets høst og kunne få være sammen om det. 

Det er bare så viktig å nyte når vi kan, livet kan snu i løpet av sekunder. Og ingen vet hva morgendagen vil bringe. 

Min mor sa alltid til meg da jeg var ung at man skal ikke legge seg på en krangel og det er så sant som det er sagt. 

Min far døde som 31åring en tidlig morgen, og noen ganger lurer jeg på om hun tenkte på det når hun sa det hun sa. De fikk ikke våkne opp til en ny dag sammen og heller ei få oppleve livets høst sammen. 

Min trøst er at jeg har sååå gode minner fra disse barndomsårene min far levde, alle turene han tok meg med på både i skogen , på sjøen og i fjellet. Jeg tror det er gjennom han jeg har fått slik kjærlighet for naturen.

Blir litt mimring nå på tampen av denne lørdagskvelden 😘

Jeg husker spesielt godt en gang vi gikk med båten fra Stord der vi bodde og til Jondal der mamma kom fra. Mamma var ikke med for hun var høygravid med min bror Per Josten, hun tok helt sikkert bussen innover.

Det å reise til Jondal var rene Amerika reisen i de dager 🙂🙂🙂

Høres jeg ut som om jeg er hundre år eller ????  Neida, blir 70 til neste år. 

Denne turen som har satt seg slik på minne var sommeren 1956.

På turen innover fikk vi følge av en flokk med niser, jeg hang over ripa og beundret disse flotte dyrene som hoppet i sjøen og rullet rundt. Det var helt tydelig at de hadde det morro sammen . 

Og vet dere hva ??? Det var heller inget do på båten, nei selvfølgelig ikke 🤪 Dette var jo langt tilbake i det forrige århundre. 

En hel dag er lang tid for ei lita jente å holde seg men min pappa var ikke rådløs. Han holdt meg over ripa , vannet kila og ikke trang for papir heller. I dag ville de vel blitt arrestert for slikt. 

Fikk telefon fra ei dame fra Fitjar i dag, og hun gjorde meg veldig glad 🙂 Irene hadde vert inne på hjemmesiden vår og likte så godt det hun fann der, ville vite om kurs og Powertex. Men det som gjorde meg mest glad var at hun likte så godt bloggen min og håpet jeg ville fortsette å blogge 🤩 Med slike tilbakemeldinger gir det mersmak å dele tanker om hverdagslige ting som livet jo er . 

Da er det bare et minutt så er vi over i søndag  og jeg sier gode natta til dere som leser dette og fine dagen skulle det være på dagen du er innpå. 

Klem fra meg til deg , Kjersti 

Nyeste kommentarer

07.02 | 15:36

Hei hei,
Som du ser så er det ikke Powertex produktene her.
Du kan bestille på Www.powertexteam.no

07.02 | 14:39

Hei. Jeg skjønner ingenting av denne siden.... Hvordan bestiller jeg Easy 3D reflex?

Del denne siden